HERRELANDSHOLDETS SAMLING JANUAR 2015

Kun 2 måneder efter sidste samling for herrelandsholdet, har landstræner Niels Møller indkaldt til træningssamling i Nuuk d. 30 jan – 1 februar -2015.

Udover spillerne fra de grønlandske klubber har landstræneren denne gang haft mulighed for at indkalde GOG spilleren Minik Dahl Høgh, Akutaaneq Kreutzmann og Aqqalu Michael Ingemann. De bliver spændende for de grønlandske spillere, at måle formen i forhold til ligaspillerne fra Danmark.

Samlingen bliver samtidig første målestok for landstræneren til at vurdere, hvilke spillere der skal udtages til landskampene i juni mod det danske U21 landshold. Samlingen vil sammen med præstationerne under GM i april afgøre, hvem der kommer med bruttotruppen frem mod Forkvalifikation til de Pan Amerikanske Mesterskaber i oktober 2015 og de Pan Amerikanske Mesterskaber i Venezuela juni 2016.

Udover håndboldtræningen bliver spillerne i Nuuk samlingen indkaldt til foredrag om sund kost, ESG’s nye krav til elitesportsfolk og den øget fokus på styrketræning blandt spillerne på håndboldlandsholdet. GHF har i samarbejde med GIF og ESG fået et spændende arrangement op at stå lørdag d.31 januar kl 12.30-14.

Program for samlingen udsendes snarest muligt.

Følgende er udtaget til samlingen:

Nyheder

Kom i kontakt med os

Grønlands Håndbold Forbund
Postboks 335
3900 Nuuk

kontor@ghf.gl

Tilmelding til nyhedsbrev:

Vores seneste Tweets