Landstræner for det Grønlandske herre landshold, Niels Møller kan med tilfredshed se tilbage på 3 dages træningssamling i Nuuk. Alle spillere viste fremgang i forhold til sidste samling, som blev afviklet i november. Den store satsning på styrketræning, som NunaFonden har ydet økonomisk støtte til, blev afprøvet ved 2 træningspas i Nuuk Fitness. Her viste spillerne at mange allerede er i en flot udvikling, hvilket tegner godt for fremtiden.

Endvidere var et nyt tiltag et flot afviklet foredrag med ca. 60 tilhørere fra elitesport miljøet. Her blev et spændende samarbejde mellem Elite Sport Greenland og Grønlands Håndbold Forbund afprøvet. Langrendsløber Martin Møller, personlig træner Maria Grødem og landsholdsspiller Akutaaneq Kreutzmann leverede nogle spændende indlæg om træning, kost & ernæring og livet som ligaspiller i Danmark.

Niveauet i træningen var højt og det kan blive svært for landstræneren, at skulle udtage truppen til de spændende landskampe i Nuuk i juni, hvor Danmarks ungdomslandshold pudser formen af mod det grønlandske landshold, kort tid før holdet skal til VM.
Næste store opgave for landsholdsspillerne bliver Grønlands Mesterskaber i uge 17 i Nuuk.

Nyheder

Kom i kontakt med os

Grønlands Håndbold Forbund
Postboks 335
3900 Nuuk

kontor@ghf.gl

Tilmelding til nyhedsbrev:

Vores seneste Tweets