Kære håndboldvenner

Dette års GrømlandsBANKEN GM 2018 er nu i en vigtig fase.

Hos damerne er GSS og NÛK nu klar til at spille om guldet. Det blev afgjort under torsdagen vigtige kampe. SAK skulle vinde mod NÛK for at have en chance for kunne spille finale, men dette skete ikke da de tabte den vigtige kamp for SAK. Dermed røg Team Nuuk´s chancer også, selvom de vandt stort over Norsaq HC. Lige nu skal 3 hold kæmpe om at spille om bronzen på søndag

Hos herrerne bød der på en lille overraskelse. I den første kamp spillede Holdfællesskabet mod SAK og det skulle vise sig at, nu hvor de har kunne spille sig lidt mere sammen, at de kunne hæve deres første sejr i hus. I en ellers tæt kamp, var sejren helst sikkert velfortjent. Kamp nr. 2 var en kamp mellem 2 hold med maksimum point. N48 og Norsaq havde deres første tab til gode. Kampen blev ikke den kamp, som mange troede på forhånd. Mange havde håbet på en tæt kamp, men N48 ville det anderledes og lod aldrig Norsaq komme i nærheden af sejren. Men et tæt forsvar havde de Norsaq spillerne lige der hvor de ville have dem. Stille og roligt drog de fra, nærmest fra første fløjt. Med sejren har N48 lige nu de bedste kort på hånden til at komme i finalen, hvor det ser ud til, at de skal møde GSS. Desværre blev selve kampen en trist affære for Danny Brandt, som pådrog sig en at se til alvorlig knæskade. Sidste kamp var mellem GSS og NUK. Som alle de andre kampe, hvor GSS har været den ene del af kampen, så var denne kamp afgjort meget tidligt. GSS vandt i overlegen stil kampen og ser ud til at skulle spille endnu en finale.

Hilsen

Boas Møller

Kære alle

Der er nu spillet 2 indledende kampe ved dette års GrønlandsBANKEN GM 2018, både hos damerne og hos herrerne.

Hos damerne har Team Nuuk været den store oplevelse. De unge talenter fra hovedstadsbyen er fortsat i rivende udvikling. God teknisk håndbold krydret med hurtighed har vi været vidne til i deres 2 første kampe. De ligger godt nok anden sidst, men de har spillet mod de stærkeste modstandere, så deres chance for at spille om guldet er stadig åben. Det kræver dog sejre i de resterende kampe.
Alt afhænger dog af torsdagens kamp mellem SAK og NÛK. Hvis NÛK vinder over SAK er deres finaleplads næsten sikret. Hvorimod såfremt SAK vinder, har de reelt en chance for at opnå 6 point, i tilfælde at SAK taber til Team Nuuk. Så nøglekampen hos damerne er onsdagens kamp mellem SAK og NÛK. Som kampene har vist, er GSS en del foran alle de andre.

Hos herrerne er der 3 klubber som skal kæmpe om finalepladsen. Det er GSS, Nagdlûnguaq og Norsaq HC, da de alle nu har 4 points efter de har spillet 2 kampe.
Alle 3 klubber mangler at spille mod hinanden, så alle kampe fra nu af gælder. Ingen af holde har råd til at tabe en enkelt kamp, lige til den sidste indledende kamp.

Så kom op til Inussivik fra kl. 13.00 og oplev en masse gode kampe.


Hilsen

Boas Møller

 

Nyheder

Kom i kontakt med os

Grønlands Håndbold Forbund
Postboks 335
3900 Nuuk

kontor@ghf.gl

Tilmelding til nyhedsbrev:

Vores seneste Tweets